Jyväskylässä 14.-17.10.

Jyväskylässä 14.-17.10.

Yösyöttö

Lue lisää »
Koulukinossa syksyllä

Koulukinossa syksyllä

klassikoita

Lue lisää »

Keski-Suomen elokuvakeskus ry

Kaipaatko elämääsi elokuvia? Meiltä niitä löytyy. Olemme keskisuomalaisten oma elokuvayhteisö, joka toimii monipuolisen elokuvakulttuurin puolesta. Tervetuloa mukaan tuottamaan ja kokemaan elokuvaelämyksiä.

Ajankohtaista

Lisää Yösyöttö elokuvan näytöksiä Jyväskylässä

Näytökset 14.-17.10.2017
    
ILOKIVI, KAMPUS KINO
 
La 14.10.
klo 12.00
klo 14.00
 
Ma 16.10.
klo 20.30
 
Ti 17.10.
klo 20.30
 
Liput: 8€/ 10 €
Lipunmyynti ovelta 30min ennen esitystä.
Liput ennakkoon www.zupticket.com
     
 
posterfi yosyotto
 
           
Yösyöttö -elokuva
 
Eve Hietamiehen suosittuun romaaniin perustuva elokuva tulee ensi-iltaan 6.10.2017. Yösyötön ohjaa Marja Pyykkö ja sen käsikirjoitus on hänen ja kirjailija Marko Leinon käsialaa. Elokuva on Solar Filmsin tuotantoa ja sen tuottavat Markus Selin ja Jukka Helle.
 
Yösyöttö-elokuva on miehitetty maineikkailla näyttelijöillä ja sen päärooleissa esiintyvät Petteri Summanen ja Marja Salo. Muissa rooleissa nähdään mm. Ria Kataja, Marjaana Maijala, Niko Saarela, Anna-Maija Tuokko, Pihla Viitala, Juha Muje, Ulla Tapaninen, Santeri Helinheimo Mäntylä, Hannele Lauri, Kimmo Taavila, Lauri Tilkanen, Minttu Mustakallio, Leea Klemola ja Ona Kamu.
 
Komedia miehestä, joka jää vauvan kanssa kaksin. “Hyvästi seksi, baari-illat ja juttukeikat. Tervetuloa puklurätti, äidinmaidonvastike ja Teletapit. Mutta mistä hitosta tällainen äijä löytää ne kivikautiset äitigeenit?”
 
Avioliitto. Asuntolaina. Auto. Toimittajana työskentelevän Antti Pasasen elämä on mallillaan ja Pia-vaimo viimeisillään raskaana. Kunnes Naistenklinikan edessä kaikki muuttuu. Tuhiseva käärö syliinsä tyrkättynä Antti katsoo, kun taksin perävalot häipyvät näkyvistä, taksin takapenkillä Pia ja heidän tulevaisuutensa ydinperheenä. Elämä vauvan alias Paavo Pasasen ehdoilla alkaa, eikä Antilla ole aavistustakaan, mitä se tulee häneltä vaatimaan.
 
Rooleissa
ANTTI PASANEN – PETTERI SUMMANEN
ENNI – MARJA SALO
PIA – RIA KATAJA
ANNA REPONEN – MARJAANA MAIJALA
ILKKA REPONEN – NIKO SAARELA
ANTERO – JUHA MUJE
JANNE – SANTERI HELINHEIMO MÄNTYLÄ
NELLI – ANNA-MAIJA TUOKKO
PIHLAJA – PIHLA VIITALA
ULLA – ULLA TAPANINEN
VIHANTA – HANNELE LAURI
 
Muissa rooleissa nähdään maineikas näyttelijäkaarti, kuten Lauri Tilkanen, Jaana Saarinen, Minttu Mustakallio, Leea Klemola, Ona Kamu ja Ada Kukkonen.