Jyväskylässä 14.-17.10.

Jyväskylässä 14.-17.10.

Yösyöttö

Lue lisää »
Koulukinossa syksyllä

Koulukinossa syksyllä

klassikoita

Lue lisää »

Keski-Suomen elokuvakeskus ry

Kaipaatko elämääsi elokuvia? Meiltä niitä löytyy. Olemme keskisuomalaisten oma elokuvayhteisö, joka toimii monipuolisen elokuvakulttuurin puolesta. Tervetuloa mukaan tuottamaan ja kokemaan elokuvaelämyksiä.

Ajankohtaista

Uudet elokuvaharrastajat; tervetuloa mukaan elokuvakeskuksen toimintaan!

Elokuvakeskus aloittelee toiminnan täyteistä syyskautta elokuussa. Tiedossa on jälleen unohtumattomia elokuvailtoja, kerhotoimintaa ja kiertuemeininkiä. Toivotamme kaikki uudet ja vanhat elokuvaharrastajat tervetulleiksi mukaan toimintaamme! 
    
Monipuolisesta toiminnastamme löytyy tekemistä jokaiselle. 
    
Erityisesti etsimme:
   
•Uusia innokkaita jäseniä hallitustoimintaan: kantamaan vastuuta, suunnittelemaan ja toteuttamaan elokuvakeskuksen tulevaisuutta. Hallitus kokoontuu kerran kuukaudessa elokuvakeskuksen toimistolla. Mukana hallituksessamme on kaiken ikäisiä elokuvan ystäviä ja ammattilaisia. Hallitusta luotsaa puheenjohtajamme Katri Rahikkala. 
   
•Elokuvaharrastajia: järjestämään jäseniltoja ja tapaamisia sekä toteuttamaan kanssamme tapahtumia; myymään lippuja, jakamaan julisteita, tiedottamaan toiminnastamme ja ideoimaan tulevaa kanssamme. 
    
•Elokuvan esitystekniikasta kiinnostuneita henkilöitä: koulutamme ja opastamme uusia elokuvan esittäjiä digitaalisen elokuvatekniikan saloihin. Mukana kulkee myös elokuvan historian havina ja filmitekniikka. Työ on vastuullista ja vaatii sitoutumista. Tulemalla mukaan toimintaamme pääset tutustumaan tekniikkaan ja elokuvakulttuuriin. Elokuvatyöstä voi kehittyä ammatti tai se voi olla mukava harrastus. 
    
Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro miten haluaisit osallistua?
 
Kaisu Tapaninen, toiminnanjohtaja 
Teemu Kauppi, elokuvatyöntekijä
Marika Laiho, tuottaja / tiedottaja
Katri Rahikkala, hallituksen puheenjohtaja
 
Tarkemmat yhteystiedot löydät nettisivuiltamme www.ksek.fi/yhteystiedot
 
 
IMG 1409 5