Elokuvakeskus lomailee 1.5.-31.7.2017

Keski-Suomen elokuvakeskus ry

Kaipaatko elämääsi elokuvia? Meiltä niitä löytyy. Olemme keskisuomalaisten oma elokuvayhteisö, joka toimii monipuolisen elokuvakulttuurin puolesta. Tervetuloa mukaan tuottamaan ja kokemaan elokuvaelämyksiä.

Vuosikokouskutsu Keski-Suomen elokuvakeskus ry:n jäsenille

Keski-Suomen elokuvakeskuksen jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita yhdistyksen vuosikokoukseen!

Kokous pidetään maanantaina 15.5.2017 klo 10 elokuvakeskuksen toimistolla osoitteessa Piippukatu 7 A 2, 40100 Jyväskylä.

Oletko kiinnostunut elokuvien sisällöstä, hallitustyöstä, elokuvatekniikasta tai kenties tapahtumajärjestämisestä? Kaikki kiinnostuneet rohkeasti mukaan vain!

Toimintamme kasvaa vuosi vuodelta ja toivomme mukaan myös uusia, innokkaita jäseniä. Jäseneksi voi liittyä laittamalla vapaamuotoisen hakemuksen/esittelyn hallituksen puheenjohtaja Katri Rahikkalalle osoitteeseen katri.rahikkala(at)gmail.com.

Monipuolista toimintaamme voi tarkastella nettisivuiltamme tai Facebook-sivuiltamme

Nähdään vuosikokouksessa!

Keväisin terveisin,