Jyväskylässä 14.-17.10.

Jyväskylässä 14.-17.10.

Yösyöttö

Lue lisää »
Koulukinossa syksyllä

Koulukinossa syksyllä

klassikoita

Lue lisää »

Keski-Suomen elokuvakeskus ry

Kaipaatko elämääsi elokuvia? Meiltä niitä löytyy. Olemme keskisuomalaisten oma elokuvayhteisö, joka toimii monipuolisen elokuvakulttuurin puolesta. Tervetuloa mukaan tuottamaan ja kokemaan elokuvaelämyksiä.

Kino Metso Hankasalmi: Itse ilkimys 3

12.10.2017 klo. 18:00 – 19:36 Hankasalmi | Hankasalmen Monitoimitalo (Kirkkotie 3, Hankasalmi, )

Event Details

Itse ilkimys 3
2017 | 1h 36min | K7 | DCP
Ohj. Pierre Coffin & Kyle Balda | Yhdysvallat
Puhuttu suomeksi

Liput 8€.
Ennakkoliput ZUPticketiltä
Liput ovelta 30 min ennen näytöstä, vain käteismaksulla!

Koko perheen suosikkielokuvan jatko-osassa Itse ilkimys 3:ssa seikkailevat Gru, Lucy, heidän ihastuttavat tyttärensä Margo, Edith ja Agnes ja tietysti Kätyrit.

Vaikeina aikoina tarvitaan ilkimysmäisiä keinoja. Illumination Entertainmentin uudessa animaatiossa Gru ja hänen tuore vaimonsa Lucy palaavat valkokankaalle tyttäriensä Margon, Edithin ja Agnesin sekä aina arvaamattomien kätyrien kera. Elokuvassa Itse ilkimys 3 Gru saa tietää, että hänellä on kauan kateissa ollut lähes identtinen kaksoisveli Dru, ja kohtaa tähän asti pahimman vastustajansa: hillittömän kasaritelkkaritähden nimeltä Balthazar Bratt.

MEDIA-AVAIN tarjoaa vanhemmille lisätietoa elokuvasta. Sivusto arvioi lapsille ja nuorille suunnattuja mediasisältöjä kasvatuksen, myönteisten viestien ja medialukutaidon näkökulmasta.

Yhteistyössä: Keski-Suomen elokuvakeskus sekä Hankasalmen kunta.