Jyväskylässä 14.-17.10.

Jyväskylässä 14.-17.10.

Yösyöttö

Lue lisää »
Koulukinossa syksyllä

Koulukinossa syksyllä

klassikoita

Lue lisää »

Keski-Suomen elokuvakeskus ry

Kaipaatko elämääsi elokuvia? Meiltä niitä löytyy. Olemme keskisuomalaisten oma elokuvayhteisö, joka toimii monipuolisen elokuvakulttuurin puolesta. Tervetuloa mukaan tuottamaan ja kokemaan elokuvaelämyksiä.

Näytökset

Tervetuloa tutustumaan Jyväskylän vaihtoehtoiseen elokuvatarjontaan! Reunavalikon kautta pääset tutustumaan meneillään oleviin esityssarjoihin ja tapahtumiin.

Valotus-elokuvasarja pitää sisällään dokumentteja, tekijävieraita ja elokuvia ympäri maailmaa. Näytökset järjestetään joka toinen maanantai klo 18.00 alkaen ellei toisin mainita. Teatteritilanta toimii Ilokiven uuditettu monitoimitila osoitteessa Keskussairaalantie 2. Tiistai-iltaisin samassa tilassa toimii Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan sarja nimeltä Kampus Kino. Liput 6/8€.

KAVI-sarjassa (Kansallisen audiovisuaalisen instituutin Jyväskylän aluesarja) nähdään elokuvaklassikoita 35 mm filmiltä. Näytökset järjestetään joka toinen maanantai klo 18.00 alkaen. Teatteritilanta toimii Ilokiven uuditettu monitoimitila osoitteessa Keskussairaalantie 2.   

Minikino tarjoaa elokuvanäytöksiä perheen pienimmille Jyväskylän kaupunginkirjaston lastenosaston satuhuoneessa kerran kuukaudessa torstaisin klo 17.30. Näytöksissä nähtävät elokuvat on puhuttu suomeksi. Kaikki elokuvat ovat ikärajaltaan S, eli sallittu myös perheen pienimmille. Näytösten kesto 30 min. Näytöksiin on vapaa pääsy!

Kino Hopea on kaikille avoin elokuvien päivänäytösten sarja. Ohjelmisto on suunniteltu erityisesti varttuneemmalle väelle. Sarjassa esitetään laadukkaita uutuuselokuvia, sykähdyttäviä klassikoita ja ajankohtaisia dokumentteja. Elokuvanäytökset järjestetään kerran kuukaudessa perjantaisin klo 13 alkaen Jyväskylän kaupunginkirjaston Minnansalissa. Näytöksiin on vapaa pääsy. Lisätietoa näytöksistä ja esitettävistä elokuvista löydät kirjaston ilmoitustaululta. Voit halutessasi liittyä sarjan omalle sähköpostilistalle laittamalla viestiä osoitteeseen taideapteekki(at)jkl.fi. Sarjan mahdollistavat Keski-Suomen elokuvakeskus, Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut ja Jyväskylän kaupunginkirjasto.

Kino Metso on Keski-Suomen elokuvakeskuksen ylläpitämä kiertävä elokuvateatteri. Kino Metso esittää elokuvia valkokankaalta auditorioissa, koulujen saleissa ja moninaisissa kulttuuritiloissa sekä myös ulkoilmanäytöksinä. Kino Metson kautta järjestämme elokuvanäytöksiä työyhteisöille, kouluille, tapahtumiin ja festivaaleille. Kino Metson ohjelmistoon kuuluvat yhtä lailla elokuvaklassikot kuin teattereissa pyörivät uutuuselokuvat. Näytösten yhteyteen on saatavana erilaisia lisäpalveluita kuten alustuksia, keskusteluja tai työpajoja. Myös monenlaiset tapahtumakonseptit ovat osa ohjelmistoa: leffapiknikit, leffabrunssit ja sing along -näytökset.

Tilattavat näytökset ovat elokuvakeskuksen kokoamia elokuvasarjoja ja näytöksiä, joita voi tilata erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Tapahtumanäytöksistä löydät harvinaiset tapahtumauutudet sekä yhteistyössä toteutetut elokuvasarjat.